Binnen KV Noordenveld is er een activiteitencommissie actief die gedurende het korfbalseizoen allerlei leuke, verrassende en sportieve activiteiten organiseert voor de jeugd en senioren. Wij vinden dat wij onze leden ook andere activiteiten moeten kunnen aanbieden naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden. Deze activiteiten hebben niet alleen met korfbal te maken, maar ook activiteiten als een Sinterklaasavond en een dropping staan weer op het programma. De doelstelling is om jaarlijks een aantal, op de verschillende leeftijdscategorieën afgestemde activiteiten te organiseren. Voor sommige hiervan zal opgave nodig zijn, bij andere niet.

De activiteitencommissie staat altijd open voor leuke, nieuwe en verfrissende ideeën. Heb je leuke inbreng of gewoon een vraag? Laat het ons weten! Ook kan je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De activiteitencommissie kan bij sommige onderdelen de hulp van trainers, begeleiders en ouders vragen c.q. nodig hebben. Wij hopen ook dit seizoen hierop te kunnen rekenen.

Wij hopen dat we jullie dit jaar op één of meerdere van onze activiteiten te mogen begroeten!

Jelmer Room

Niels Jansen

Jaap de Boer

Rowena Ploeg

Romee de Rink

Rob Koops