De Parkcommissie is verantwoordelijk voor onderhoud aan de accommodatie (gebouwen en het groen direct om het gebouw), spelmateriaal en in samenwerking met de gemeente voor de velden.

Verbouwing kleedkamers:

Direct na de laatste wedstrijd in het najaar van 2020 is de parkcommissie begonnen met het leegruimen van de kleedkamers die aan vervanging toe waren. Dankzij grote inzet van vrijwilligers en de Parkcommissie is hier in de wintermaanden hard aan gewerkt om deze helemaal up to date te maken voor het veldseizoen in 2021. Zo hebben we in de doucheruimtes nieuwe douches en een scheidingswand geplaatst, zijn er nieuwe plafonds ingekomen met ledverlichting die automatisch aan en uitschakelt, is alles opnieuw betegeld. Zo kunnen we er zeker weer jaren tegen aan.

Onderhoud velden:

Onze natuurlijke grasmat is voor een deel vervangen door kunstgras, deze wordt wekelijks schoongemaakt van bladafval en elke 2 weken geveegd en gesleept zodat het er voor de wedstrijden netjes en strak bij ligt.
Daarnaast is ons terras ook uitgebreid en is er een bloembak gekomen waar menig persoon lekker op de rand van kan zitten en zo de wedstrijden bekijken kan.

Onderhoud spelmateriaal:

Gedurende het jaar rond besteden we ook tijd aan het opknappen en onderhouden van het materiaal, zodat er voldoende materiaal beschikbaar is voor iedereen.

Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een groep vrijwilligers op de woensdagavonden en zaterdag. Hierbij wil ik al onze vrijwilligers bedanken voor hun enorme en goede inzet het jaar rond.

Parkcommissie bestaat uit:

Otto Roelfzema