De Mast formatie speelde afgelopen zaterdag 14 januari haar eerste wedstrijd van 2023 tegen kv Oerterp/VKC. De ploeg uit Oerterp staat stijf onderaan met 0 punten. Zaak voor Noordenveld om de punten in eigen huis te houden.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Renzo Turk opende Robin van Bolhuis de score. Door de daarna opvolgende goal van Anna de Boer en tweemaal Romee de Rink liep de thuisploeg uit naar een 4-0 voorsprong. Daarna brak er een fase aan waarin ook Oerterp mee begon te scoren en terug kwam tot een stand van 7-6. Hoofdtrainer Jesper van Haastrecht: “Door onze verdedigende hoge druk zorgden wij ervoor dat Oerterp weinig kon herhalen en wij veel in balbezit waren. We creëerden genoeg kansen maar maakten deze niet af. Daardoor lieten we Oerterp onnodig dichterbij komen”. Wel wist de thuisploeg weer iets uit te lopen en noteerde een stand van 14-11 bij rust.

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 17 december de 4e zaalwedstrijd in de 1e klasse. Tegenstander deze avond was kv Udiros uit het Friese Nieuwehorne. Na een 8-12 voorsprong bij rust wist de korfbaltrots uit Roden de voorsprong tot het eind te behouden : 15-19.

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 10 december de 3e zaalwedstrijd in de 1e klasse, de tweede wedstrijd in Sportcentrum De Hullen. Tegenstander deze avond was kv Thrianta uit Hoogeveen. Na een eerste helft waarin het schot van Noordenveld niet viel er veel fouten werden gemaakt door de oranje tijgers en er na een 6-12 achterstand werd gerust met 8-12, herpakte de eerste Mastselectie zich in de tweede helft. Eindstand : 21-21.

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 3 december de 2e zaalwedstrijd in de 1e klasse, de eerste wedstrijd in Sportcentrum De Hullen. Tegenstander deze middag was buurtvereniging kv Hoogkerk. Een echte derby waar veel toeschouwers op af waren gekomen in de altijd sfeervolle hal B van Sportcentrum De Hullen. Na een 12-10 ruststand liepen de oranje tijgers in de tweede helft luid bejubeld uit naar een ruime 22-17 overwinning.