De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 20 mei 2023 de terugwedstrijd in Kampen tegen Dos(K). Na een ruststand van 13-8 wist de eerste Mastformatie in de 2e helft de opgelopen achterstand niet meer te overbruggen, waardoor de punten in Kampen bleven (21-17).

De selectie van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 13 mei haar wedstrijden tegen De Wâlden uit Oentsjerk. De Wâlden staat in het klassement dan weliswaar niet veel hoger, maar Noordenveld 1 staat momenteel nog puntloos onderaan. Zaak voor de ploeg uit Roden om de eerste punten binnen te gaan slepen.

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 22 april 2023 de eerste wedstrijd van het 2e deel veldseizoen, na het succesvol verlopen zaalseizoen, aan de Borglaan tegen runner-up ZKC’19 uit het Drentse Zuidwolde. Leek een ruststand van 7-10 nog overbrugbaar voor de oranje tijgers, na de rust liepen de gasten steeds verder uit. Eindstand : 15-27.

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 1 april 2023 de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen 2022/2023 in Sportcentrum De Hullen tegen OKO/Bies uit Opende. Na een ruststand van 5-14 wisten de gasten met een ruime 14-31 overwinning het kampioenschap in KNKV 1e klasse 1B te bewerkstelligen. Gezien dit wedstrijd- en het hele competitieverloop een terecht kampioenschap. Onze felicitaties gaan dan ook naar de 1e selectie van OKO/Bies.