De korfballers van de kv Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 24 september op het eigen korfbalcomplex aan de Borglaan de derde wedstrijd in de 1e klasse. Tegenstander op deze middag van de Rodermarktparade was kf De Wâlden. Omdat ook deze wedstrijd het scorend vermogen dan de eerste Mastselectie nog tekort schoot namen de Friezen de punten mee naar Oenkerk, 12-17.

De korfballers van de kv Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 17 september de eerste uitwedstrijd in de 1e klasse tegen het sterke ZKC’19 uit het Drentse Zuidwolde. Ondanks een fantastische eerste helft van de oranje tijgers en een 9-11 voorsprong in de rust moest de eerste Mastselectie de winst toch in Zuiddrenthe laten (22-15).

De korfballers van de kv Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 10 september op het eigen korfbalcomplex aan de Borglaan de eerste wedstrijd in de 1e klasse, na promotie door het kampioenschap van vorig seizoen. Tegenstander op deze zonovergoten nazomer middag was KIOS. Met name in de 2e helft kwamen de oranje tijgers tekort, zodat KIOS na een ruime overwinning (15-24) de punten mee naar Ruinerwold nam.

De korfballers van de kv Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 11 juni op het eigen korfbalcomplex aan de Borglaan tegen DWA/Argo een combinatievereniging uit Winsum en Bedum. Na de afgetekende 18-10 overwinning van de 2e Mastselectie tegen DWA/Argo 2, was het aan de hoofdmacht van Noordenveld om dit goede voorbeeld te volgen.