Sinds het seizoen 2021-2022 vormen wij de kledingcommissie. Wij zorgen er voor dat alle teams worden voorzien van wedstrijdkleding en zijn het aanspreekpunt voor de verkoop en uitgifte van kleding binnen de vereniging.

We hebben een kleine voorraad aan kleding, je bent altijd welkom om even te komen passen. Is je maat niet meer op voorraad, geen probleem dan gaat de bestelling mee met de bestelronde van 1 oktober of 1 mei. De levertijd is ongeveer 6 weken.  

Voor de F’jes en E’tjes geldt dat de rokjes en broekjes in bruikleen zijn. Dus ben jij net begonnen met korfballen in de F’jes of E’tjes laat het ons weten, dan regelen wij een rokje of broekje voor jou. Ga je over naar de D’s, dan zal er zelf een rokje of broekje aangeschaft moeten worden.   

En wil jij je KV Noordenveld outfit helemaal compleet maken; er zijn ook tassen, jassen, trainingspakken en polo’s in de verkoop!

 

Wil je iets bestellen of mocht je vragen hebben, laat het ons weten! 

Jacoline Bron, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Gerdien Bron, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

De kledingcommissie heeft als hoofdtaak om iedereen binnen de vereniging er piekfijn bij te laten lopen. De kledingcommissie heeft de kleding in beheer, voor zover deze eigendom is van de vereniging. De kledingcommissie bestaat uit Dina Bolt en Alies Brink.

Voor vragen, bestellingen en opmerkingen over shirts, broekjes, rokjes, trainingspakken, tassen en ander sportieve outfit kun je terecht bij de kledingcommissie.

En bedenk bij dit belangrijke maatwerk: wees zuinig op de spullen die je leent.

De kledingcommissie, Alies Brink en Dina Bolt.