Het 3e seniorenteam van kv Noordenveld wist afgelopen zaterdag 7 maart ook de 9e wedstrijd in de zaalcompetitie te winnen. Flamingo’s 4 uit Buitenpost moest met 23-13 duidelijk de meerdere erkennen in Noordenveld 3. Daardoor werden deze oranje tijgers nog voor het einde van de competitie ongeslagen kampioen.

Op de foto de stralende kampioenen van Noordenveld 3 nadat zij door het bestuur in de bloemetjes zijn gezet.

Het 3e seniorenteam van kv Noordenveld sloot zaterdag 12 oktober het veldseizoen 2019 af met een alleszeggende 22-12 overwinning op Boelenslaan/It Fean 3. Daarmee eindigden deze oranje tijgers ongeslagen als kampioen in hun competitie.

Het 4e seniorenteam, ook wel aangeduid als Zondag 1, won zondagmorgen 13 oktober aan de Borglaan met 19-12 van NKC 2 en was daardoor met nog 1 wedstrijd te spelen in deze najaarscompetitie niet meer in te halen door één van de andere teams in de poule. Hulde ook voor deze kampioenen.

Van Noordenveld 4 is (nog) geen kampioensfoto beschikbaar.

Het Midweekteam van kv Noordenveld speelde maandagavond 28 oktober op het korfbalcomplex aan de Borglaan de laatste veldwedstrijd van de najaarscompetitie 2019. Tegenstander was koploper Thrianta uit Hoogeveen. Door een keurige 12-10 overwinning van de Rôners werden zowel het Midweekteam van Thrianta als ook de Oranje Midweektijgers van kv Noordenveld kampioen.

Op de foto de stralende kampioenen van Noordenveld

Door een afgetekende 15-9 overwinning op NKC A1 werden de A1-junioren van kv Noordenveld zaterdag 12 oktober op het korfbalcomplex aan de Borglaan kampioen in hun najaarcompetitie 2019.

Op de foto de kampioenen met hun trainers/coaches Michel van Drie en Otto Roelfzema, nadat zij door het bestuur in de bloemetjes zijn gezet.