Afgelopen dinsdagavond 5 april zijn de A2-junioren van korfbalvereniging Noordenveld na winst op Vitesse A1 kampioen geworden in de verkorte zaalcompetitie voorjaar 2022. Beide teams begonnen zonder puntverlies aan deze wedstrijd. De oranjetijgers wonnen deze spannende kampioenswedstrijd met 12-10 van hun leeftijdsgenoten uit Beilen.

Op de foto staan de trotse kampioenen met hun coaches nadat zij door het bestuur in de bloemetjes zijn gezet.

A2 junioren zaalkampioen vj 2022

Na 7 wedstrijden, die allen werden gewonnen in deze voorjaarscompetitie, werden onze E3- pupillen gehuldigd als kampioen !

Na hun met 1-6 gewonnen wedstrijd tegen Zunobri werden deze toppers met hun coach door het bestuur in de bloemetjes gezet in Zuidhorn.

Onze E3 toppers met hun coach

Met ingang van het nieuwe seizoen 2022/2023 wordt Jesper van Haastrecht de nieuwe trainer/coach van de selectie van kv Noordenveld. Het bestuur en de Technische Commissie zijn zeer verheugd met de komst van deze nieuwe hoofdtrainer voor de nog relatief jonge spelersgroep. Jesper van Haastrecht heeft van zijn 4e tem zijn 17e jaar gekorfbald bij kv Stadskanaal74 en heeft daarna de overstap gemaakt naar NIC. Daar speelde hij de afgelopen 8 seizoenen in de selectie. Daarnaast is Jesper veel (jeugd)teams gaan trainen, variërend van selectie Noord onder 13 tot de B- en A-jeugd van NIC en van senioren Stadskanaal74 tot het nationale korfbalteam van Marokko. Naast het trainen en coachen van de selectie geeft Jesper aan het leuk te vinden om clinics te geven op scholen, zomerkampen te begeleiden en trainers-cursussen te geven. Jesper van Haastrecht neemt het stokje over van Mark Steenbergen, die na dit seizoen stopt bij Noordenveld. Jesper van Haastrecht heeft er zin in om bij kv Noordenveld aan de slag te gaan en de club zelf kijkt uit naar de samenwerking met deze trainer/coach.

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Jacco Thijen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-30727092

Korfbalvereniging Noordenveld gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. Het Bestuur en hoofdtrainer Mark Steenbergen hebben met wederzijdse instemming besloten aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan. Mark Steenbergen was met ingang van het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainer van kv Noordenveld. Daarvoor was Mark 5 jaar assistent hoofdcoach van ckv ROG (Rondom d’Olle Grieze) uit Groningen. Het Bestuur en de Technische Commissie zijn Mark erkentelijk voor zijn inzet in deze door de coronabeperkingen zo bijzondere competities. KV Noordenveld bedankt Mark voor de positieve samenwerking.

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Jacco Thijen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.